Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи на колегите със 164 и снимки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
    Oх аз още не мога взема решение кой ден да отида - на DREAM THEATER или на SCORPIONS а и от догодина 2010 казват ,че ще го извратят на "Калиакра Харлей - Дейвидсън рок фест" което не ме кефи кой знае колко .
    А ти като ходиш до там може и до Варна да слезеш за едно кафе примерно
    Що бре Съни? Нема ли да се намери некоя и друга биричка у Варна, че кайве ще пиеме? Ние обикновено сме малка група номади (палаткаджии) и ни требе само временно жителство, бира (може и повече, не е артисвала), 20м2 сух и равен парцел - ако може с изглед към морето и не по далече от 50м от него.

Разбира се, че ще се обадя да се повидим (ще ти пратя моя ГСМ на ЛС). Стига да се реша да тръгна, че и мойта е сложна.
    Айде бре софиянци - нема ли и други навитаци за Каварна?
    Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от remixa Покажи съобщение
      kolegi imam edin problem s moqta 164 sutrin kto palq ne mi darji oboroti ne6ty dov4era mi trepere6e cqlata kato q zapalq am dneska mi ogasna daje mojete li da mi pomognete?
      Колега, като искаш помощ - дай малко повече начална информация. Като първо можеш да си кажеш поне дали си с дизелов или с бензинов мотор. Па после още доста важни и не толкова важни подробности. Той колегата 164td и 10 кила боб да нафърли па нема да мое да ти помогне. Аз обаче мога да помогна - донеси ми едно агне - да фърлим на агне .

(последното го приеми като шега)

Comment

• VLADius чеки не му се карай на човеко бре он не знаеше ама се понаучи малко
        И ние сме били нови и ние сме грешали

Първоначално публикувано от VLADius
        Нема ли да се намери некоя и друга биричка у Варна, че кайве ще пиеме?
        Mи не пия батка и бира не пия само кайве ама иначе ще се намери някоя умряла от студ заровена на плажа в пясъка като за свой хора
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

VLADius чеки не му се карай на човеко бре он не знаеше ама се понаучи малко
          И ние сме били нови и ние сме грешали

Mи не пия батка и бира не пия само кайве ама иначе ще се намери някоя умряла от студ заровена на плажа в пясъка като за свой хора
          Нека малко да му се покараме - та да се научи по брже.

Иначе за бирата съм силно съгласен. Помня навремето като деца с братчеда на плажа на Слънчевия брег изровихме случайничко 2-3 бутилчички Балантайнс и 20-тина кока колички. Изжмрели от студ милинките. Помна само, че наште после разчитаха за прибиране до хотела на ориентацията и спомените на нас 10-тина годишните лапещаци. Па ние одехме като малки корабчета опнали платната (разбирай шкембаците) - ми то с по 6-7 колички - не е лесно.
          А не ми се ще да знам колко пЦувни сме отнесли и колко са ни сърбяли малките (тогава) трътчици. Голем купон и може би велико нощно къпане сме развалили на некой баровец. Ма нейсе - който копае надълбоко - намира, който заравя на плитко - копае надълбоко и после псува яката.

Comment

• Абре момци, нещо сбирчица преди отпускарския сезон? Шефа на раздела се задълба в дебелите книги и никаква организация, не е добре ДРУГАРИ...
            Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
            Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
            Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
            Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• Нещо ми е жега тия дни. Може за тази събота или неделя да се разбереме нещо.
              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Айде и аз ще дойда
                ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                BMW e39 facelift

Comment

• Аз съм ЗА

Comment

• Е сбирахте ли си днес? Ако "не" - може по-другия уикенд, ако "да" - нищо не пречи да повторим по-другия уикенд. Както се казва - единия път аз под мечката, другия тя над мене.

Казвам по-другия уикенд щото май ще се ходи до Пловдив другата събота и неделя.

Comment

• За съжаление никаква организация и не се събрахме. Аз няма да съм наличен между 17 и 19.07. вкл. през останалото време съм на линия. Дайте място и време и съм там времето се стопля и ако кажете може и извън софето да го направим, така че да дойдат и от другите градове.

Comment

• аиде да ги сьбираме корабите
                        алфа ромео 164 тс супер

Comment

BTW - За Калиакра Рок Феста идвах до Каварна. Беше мноо яко. Ма немаше ка дат са обада, щот ти немам ГСМ-то.

Comment

• Идей за утре след обяд примерно?
                            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                            Opel Astra J
                            ex:
                            Alfa Romeo 164 2.5TD
                            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Аз съм навит,кораба вече е в движение
                              ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                              BMW e39 facelift

Comment

• Колега помниш ли че ти бях писал като продаваше Алфата ,че ще я търсиш със свещи бях прав.Добре дошъл при корабите малко късно пиша но сега забелязах че си си я върнал.

Comment

Working...
                                X